Premi Especial Ciutat de Castelldefels

L’Institut de Geomàtica premiat per la ciutat de Castelldefels

El proppassat 29 d’abril, l’Institut de Geomàtica (IG) va rebre el Premi Especial 2011 de la Ciutat de Castelldefels.

Els premis Ciutat de Castelldefels reconeixen la tasca d'aquelles persones que han treballat per la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés o el civisme, tant a Castelldefels com arreu del món. Segons els portaveus de l’Ajuntament, els premis “han recaigut enguany en entitats o persones físiques del municipi, les quals comparteixen una dilatada dedicació en les seves respectives activitats socials i laborals”.

L'Institut i l’Ajuntament de Castelldefels tenen una llarga història de cooperació en activitats relacionades amb la formació de persones, amb la divulgació de la ciència i la innovació tecnològica i en petits projectes d’aplicacions innovadores que contribueixen a una millor gestió del territori. Aquestes col·laboracions, per tant, segueixen la missió de l’IG i els seus objectius fonamentals que inclouen la cooperació amb l’empresa i els ens que gestionen el territori, i l’impuls de les disciplines geomàtiques en els àmbits tècnics que li són propis. Al mateix temps, l’IG ha arribat a ser la casa o la referència professional per a molta gent que viu o es forma a la ciutat i el seu entorn. La ciutat de Castelldefels, la seva ciutadania i l’Institut de Geomàtica comparteixen la visió de tirar endavant la comunitat i la societat mitjançant la innovació tecnològica i la seva difusió i divulgació.


Premi Especial Ciutat de Castelldefels


Agraïments

L’IG voldria expressar el seu agraïment més sincer pel reconeixement que rep amb el premi especial. Confirma que les col·laboracions encaminades han estat beneficioses i anima a reforçar-les i aprofundir-les. És un honor molt particular per l’Institut i pels seus membres trobar-se enmig del grup il·lustre que rep aquests premis Ciutat de Castelldefels 2011:

  • Premi Ciutat de Castelldefels d'Acció Cívica: el Grup de Poesia Alga.
  • Premi Ciutat de Castelldefels d'Economia: el Centre Mèdic de Castelldefels.
  • Premi Ciutat de Castelldefels: Alfonso López, president de la secció d'Espanya d'Amnistia Internacional i fundador i actual president de l'Agrupació Astronòmica de Castelldefels.
  • Premi Especial Ciutat de Castelldefels: Institut de Geomàtica.

Podeu veure també la notícia publicada al número de juny a El Castell (http://www.castelldefels.org/es/publicacionspdf.asp?id=3).


Autors

Redactat per: Marga Torre i Montserrat Prat

Per saber-ne més:Montserrat Prat


Back to Top

Informació del document

Publicat a 12/09/11
Acceptat a 12/09/11
Presentat el 12/09/11

Volum Notícies, 2011
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos instrumentals

Observació territorial, ambiental i climatològica

Generació de geoinformació de referència

Noves tecnologies i nous serveis de suport

Serveis basats en la localització

Observació i mesura territorial

Localització

Puntuació document

0

Visites 39
Recomanacions 0

Compartiu aquest document