El Programa Habitat d’Assentaments Urbans de Nacions Unides, UN-HABITAT, felicita el Departament de Territori i Sostenibilitat pel desenvolupament del projecte "Ciutat, Territori i Paisatge".

El projecte “Ciutat, Territori i Paisatge” és un projecte de recerca i innovació pedagògica en matèria de paisatge, que va ser realitzat de manera conjunta pels Departaments de Territori i Sostenibilitat i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

El projecte "Ciutat, Territori i Paisatge", està adreçat als estudiants de secundària, i proporciona material didàctic i guies pedagògiques pel coneixement dels Paisatges de Catalunya. Els materials del projecte han estat utilitzats per més de 450.000 alumnes de les escoles públiques de Catalunya en el curs escolar 2008-2009.

Al nostre butlletí #4 vàrem publicar la notícia quan el projecte "Ciutat, Territori i Paisatge", va ser premiat amb una menció especial del Jurat del Premi Europeu del Paisatge 2011 del Consell d’Europa.

Autors

Redactat per: Cristina Gil

Per saber-ne més: Júlia Rubert


Back to Top

Informació del document

Publicat a 08/04/13
Acceptat a 08/04/13
Presentat el 08/04/13

Volum Notícies, 2013
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos temàtics de Territori i Mobilitat

Paisatge

Sensibilització social

Localització

Puntuació document

0

Visites 78
Recomanacions 0

Compartiu aquest document