Taller de creativitat

El Pla d’innovació  interna és l’instrument del qual es dota al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) per activar el talent i la creativitat de les persones que formen l’organització i promoure i reconèixer la millora contínua. Actualment, la comunitat d’innovadors que tenim identificada està formada per gairebé un centenar de persones que provenen de totes les  secretaries i d’algunes empreses públiques vinculades al DTES.

El Taller de creativitat del dia 19 de novembre de 2019 és la primera d’una sèrie d’actuacions que, en diferents formats, s’aniran duent a terme durant el 2020 des de Recerca i Innovació. La programació d’aquestes actuacions té un doble objectiu: d’una banda, crear les condicions adequades i donar eines per innovar i, de l’altra, generar xarxa i posar en contacte les persones que, en aquests moments i en els seus llocs de treball habituals, estan intentant innovar –en el que fan, el com ho fan o en qualsevol aspecte lligat a l’activitat laboral.

En aquest ocasió, la dinamització del taller va recaure en l’equip de GESEM. Durant 5 hores, van mostrar i van ajudar a posar en pràctica, de forma activa, diverses tècniques de design thinking.

 

Creat_2

  El taller va tenir una gran acollida, ja que hi va participar el 30% de la comunitat d’innovadors del Departament i la valoració que en fan és altament satisfactòria.

El fet que no tots els integrants de la comunitat d’innovadors hi poguessin assistir –fos per la seva disponibilitat o pel nombre limitat de places disponibles– fa que ja hi hagi demandes per participar a la propera edició.

 

Creat_1


Redacció de la notícia i més informació

Redactat per: Mercè Mas i Souto i Júlia Rubert i Tayà

Per saber-ne més: Mercè Mas


Back to Top

Informació del document

Publicat a 20/12/19
Acceptat a 20/12/19
Presentat el 20/12/19

Volum Notícies, 2019
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Localització

Puntuació document

0

Visites 2
Recomanacions 0

Compartiu aquest document