#M2020

Draft Gil Riba 184328255-image1.png

Coodinació del projecte: Geonardo Environmental Technologies (Hongria)

Altres participants: Dr.Jakob Energy Research (Alemanya), Departament de Territori i Sostenibilitat, iiSBE (Itàlia), Istituto Professionale Edile di Bologna (Itàlia), ArchitettiBologna (Itàlia), Agence Qualité Construction (França).

Període: maig 2020 a octubre 2022

Descripció

TRAIN4SUSTAIN és un projecte finançat pel programa europeu H2020 que treballa en qüestions relacionades amb la formació en el camp de la sostenibilitat i l’eficiència energètica en l’arquitectura, i investiga els tipus i el nombre de qualificacions que en l’àmbit de la sostenibilitat energètica, que hi ha disponibles en diferents països europeus en el sector de la construcció.

L’objectiu del projecte és utilitzar les conclusions de les diferents anàlisis que es realitzin en el curs del projecte com a fonament per al disseny d’una norma comuna de reconeixement mutu de competències en matèria d’energia sostenible.

Un dels vessants que desenvoluparà el projecte serà l’anàlisi dels processos de Contractació Pública Verda sostenible de la UE i l’estudi de les condicions per al posterior llançament d’un projecte pilot de CPV a Catalunya .

Finalitat de l'acció

TRAIN4SUSTAIN proporcionarà noves eines i serveis web per facilitar una explotació pràctica de l'estàndard de qualitat de competències desenvolupades, el registre d'habilitats i el passaport d'habilitats. TRAIN4SUSTAIN harmonitzarà i integrarà els resultats d'iniciatives, esquemes de competències i estàndards per promoure una comprensió comuna dels estàndards de competència en matèria d'energia sostenible a la UE.

Novetats que aporta l'acció

La usabilitat pràctica i l'explotació dels estàndards comuns de qualificació es milloraran mitjançant un registre europeu de competències (ESR). L'ESR serà una plataforma basada en web que proporcionarà funcions per comparar diversos esquemes de qualificació i resultats d'aprenentatge i permetrà incloure experts qualificats en un centre de trobada de coincidències.

Per saber-ne més

Responsable: Juan Antonio Bas

Web del projecte TRAIN4SUSTAIN

Back to Top

Informació del document

Publicat a 15/09/21
Presentat el 15/09/21

Volum Secretaria d'Agenda Urbana i Territori, 2021
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos temàtics de Territori i Mobilitat

Edificació

Sostenibilitat

Puntuació document

0

Visites 9
Recomanacions 0