Draft Gil Riba 616562326-image1.jpg

Presentació

Quins són els nous valors de decisió que configuren la demanda de l’habitatge? Quins criteris tècnics ha d’incorporar l’oferta per a que sigui adaptable a "l’estat vital de les persones"?

El Departament de Territori i Sostenibilitat organitza el 29 de gener de 2015, la Jornada IEcat 2 | Innovació en l’edificació a Catalunya. Configuració de la demanda d’habitatge en un context post crisi.

En les darreres dècades els models d’unitats de família han canviat. La tendència actual és el decreixement de les famílies nombroses, l’increment de les unitats familiars petites i l’augment del nombre de persones que viuen soles, una part important de les quals són d’edat avançada.

Aquests canvis requereixen una transformació de plantejaments a l’hora d’abordar la configuració tant de les ciutats com dels edificis, per satisfer les noves necessitats de les persones que els han d’habitar.

En aquesta sessió es vol aprofundir en les relacions entre l’espai físic i les persones, prioritzant la sostenibilitat i la qualitat de vida com a força motriu del bon disseny dels edificis i les ciutats.

  

Adreçat a:

La jornada vol arribar a professionals, als agents dels sectors relacionats amb l’habitatge, al ciutadà en general i també als representants d’ajuntaments i altres administracions.

Organització

La jornada IEcat està organitzada per la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana i la Secretaria General del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Back to Top

Informació del document

Publicat a 26/10/22
Acceptat a 25/10/22
Presentat el 25/10/22

Volum Presentació i programa, 2022
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Puntuació document

0

Visites 2
Recomanacions 0