Introducció

Aquesta jornada va tenir lloc en el marc de la trobada FLUXPYR -OPCC sobre "Canvi climàtic als Pirineus: vulnerabilitat, impactes i mitigació i adaptació".

En primer lloc, Xavier Bernard (director de la Comunitat de Treball dels Pirineus), Serge Rambal (membre del Consell Científic de l’OPCC i investigador del Centre Nacional d'Investigacions Científiques, CNRS), Bernard Seguin (membre del Consell Científic de l’OPCC i investigador de l'Institut Nacional d'Investigacions Agronòmiques, INRA) i Anne Sota (responsable de la Coordinació de l’OPCC), van donar la benvinguda als participants i van recordar el paper del Consell Científic en la validació i orientació dels treballs de l’OPCC. A continuació, els representants de cada acció van presentar l’estat dels treballs que es troben en curs.

La segona part de la trobada es va estructurar al voltant dels grups de treball de l'Observatori: aigua, biodiversitat, boscos i riscos naturals, clima i teledetecció. Els participants es van distribuir en els respectius àmbits per discutir sobre els aspectes més rellevants de cada actuació i presentar les conclusions a la sessió plenària de cloenda.

En definitiva, la reunió va ser un excel·lent punt de trobada per debatre i  reflexionar a l’entorn dels treballs de l’Observatori i per reforçar les sinergies entre els dos projectes de cooperació transfronterera Espanya – França – Andorra (POCTEFA).


Autors

Redactat per: Montserrat Farriol

Per saber-ne més: Montserrat Farriol

Back to Top

Informació del document

Publicat a 26/07/12
Acceptat a 26/07/12
Presentat el 26/07/12

Volum Notícies, 2012
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos temàtics de Medi Ambient i Sostenibilitat

Canvi climàtic i energia

Mitigació

Adaptació

Localització

Puntuació document

0

Visites 17
Recomanacions 0

Compartiu aquest document

Paraules clau