#M2022

Coordinador de l’activitat: National Technical University of Athens – NTUA (gGrècia)

Altres participants: OST – Ostschweizer Fachhochschule (Suïssa), Bergamo Tecnologie SPZOO (Polònia), Proigmenes Erevnitikes & Diahiristikes Efarmoges (Grècia), Ceske Vysoke Uceni Technicke V Praze (Txèquia), Fundació Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya (Catalunya), Denvelops Textiles SL (Catalunya), Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (Catalunya), RD Rymarov SRO (Txèquia), Agència de l’Habitatge de Catalunya (Catalunya), Intrasoft International SA (Luxemburg), Daikin Airconditioning Hellas SA (Grècia), Pich-Aguilera Arquitectos (Catalunya), ZRS Architekten Gesellschaft Vonarchitekten MBH (Alemanya), Fenix TNT SRO (Txèquia), Recuair SRO (Txèquia), Obec Kasava (Txèquia), Dimos Varis-Voulas-Vouliagmenis (Grècia).Període: 1 d’octubre de 2020 – 30 de setembre de 2024

Descripció

Draft Echave-Sustaeta 686351598-image1.png

El projecte PLURAL, finançat amb fons europeus H2020, dissenyarà i validarà un conjunt de components de façana prefabricats, llestos per utilitzar, flexibles, adaptables, escalables i externs: els kits Plug-and-Use (PNU). Desenvoluparà pràctiques òptimes, exemples de renovació en profunditat per als edificis d'habitatges de la postguerra en diferents climes europeus. Els socis analitzaran tres sistemes clau que combinen sistemes de calefacció i refrigeració, ventilació i recol·lecció de calor amb finestres intel·ligents, impressió 3D, baixa petjada de carboni i materials de recobriment nanoenfortits. El projecte PLURAL utilitza el modelatge d'informació per a l'edificació (BIM, per les sigles en anglès), una plataforma de gestió de dades massius i una eina de suport de decisions per aconseguir una selecció i integració òptimes dels components, un disseny perfecte del kit PNU i una fabricació i instal·lació ràpides i de baix cost.

El projecte crea exemples de bones pràctiques de renovació per al sector residencial basats en la innovació i la competitivitat, amb beneficis per als ciutadans i el medi ambient. Desenvolupa casos i models de negoci per a les principals parts interessades i millora els estàndards de rendiment basats en el cicle de vida aplicats al sector de la construcció.

Té una durada de 48 mesos i es va iniciar a l’octubre de 2020.

Any 2020

La promoció que aporta l’AHC és l’edifici de 32 habitatges de la seva propietat, ubicat al sud-oest de la ciutat de Terrassa, entre la carretera d'Olesa i la carretera de Martorell.

Al 2020 s’ha licitat el projecte de final d’obra per finalitzar la promoció que va quedar inacabada i que es farà segons requisits de la normativa anterior al 2006, abans del Codi Tècnic de l’Edificació.

Back to Top

Informació del document

Publicat a 07/06/23
Acceptat a 07/06/23
Presentat el 07/06/23

Volum Agència de l'Habitatge de Catalunya, 2023
llicència: CC BY-NC-SA license

Funding: H2020

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos temàtics de Medi Ambient i Sostenibilitat

Canvi climàtic i energia

Adaptació

Eixos temàtics de Territori i Mobilitat

Edificació

Sostenibilitat

Puntuació document

0

Visites 0
Recomanacions 0

Compartiu aquest document