La comunitat d’innovació interna està formada per persones vinculades a les bones pràctiques d’innovació que des de la unitat d’RDI es van identificant periòdicament i per persones que han participat en els esdeveniments organitzats per la unitat i han volgut vincular-s’hi. Actualment hi ha 161 persones, que treballen en projectes i equips on la innovació té un rol important o que, senzillament, tenen interès per aquests temes i una actitud personal dirigida a la millora contínua.

La dinamització d’aquesta comunitat es realitza utilitzant un canal Teams específic en el qual es publiquen notícies i esdeveniments relacionats amb la RDI. Si vols entrar a format part de la comunitat, pots donar-te d’alta al canal Teams aquí.

Aquest trimestre, al canal Teams d’Innovació Interna hi han aparegut en primícia algunes de les notícies que trobareu en aquest número #41 així com les entrades següents:

Per poder accedir a aquestes notícies pots fer-ho donant-te d’alta al canal Teams de la Comunitat d’Innovació Interna emplenant el següent formulari d'inscripció.

Back to Top

Informació del document

Publicat a 21/12/21
Acceptat a 21/12/21
Presentat el 21/12/21

Volum Innovació interna, 2021
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Puntuació document

0

Visites 0
Recomanacions 0