#M2020

Període:

Gener 2020 – Desembre 2020

Descripció.

Plataforma on el personal del DGIM pot compartir informació i documentació fent-la accessible a la resta de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat.


Draft Torre 934734144-image1-c.png

Disposa d’una pàgina principal que mostra les darreres novetats de la DGIM, una calendari amb els propers esdeveniments, enlaços d’interès i una connexió a Twitter, entre d’altres. Des d’aquesta pàgina principal es pot navegar a diferents apartats com:

  • Estratègia: Amb la descripció de les línies estratègiques de la DGIM, que ja s’informen a una altra fitxa i que estan un revisió de manera participativa.
  • Organització: On es troben continguts genèrics de la DGIM, procediments i continguts organitzatius del personal com, per exemple, normativa, espais de formació i innovació, un box de benvinguda on es va incorporant les nocions bàsiques i comunes adreçades als nouvinguts i les nouvingudes, etc.
  • Dades: Tothom que genera dades que poden ser necessàries per a algú altri de la DGIM té la possibilitat d’afegir-les sota algun dels epígrafs temàtics en què està estructurada la secció.
  • Planificació: Incorpora continguts sobre l’avaluació d’infraestructures, planejament, etc.
  • Projectes i Obres: Recopilació de manera indexada i categoritzada de tots els projectes i obres que impulsa la DGIM.
  • Explotació Viària: Accés al repositori ja informat també durant l’any 2020 (Difusió interactiva de dades del SIEV, que està basat en la tecnologia PowerBI).
  • Comunicació: Aquest apartat incorpora els aspectes relacionats amb la comunicació de la DGIM com, per exemple, mostra les presentacions que s’han realitzat a jornades i/o conferències, els butlletins mensuals que elabora la DGIM, vídeos sobre les tasques que realitzen les diferents persones de la organització, etc.

Per saber-ne més

Responsable: Xavier Delgado

Finalitat

Configuració d’un espai únic on poder accedir a la principal informació i documents de la DGIM

Back to Top

Informació del document

Publicat a 03/05/21
Presentat el 03/05/21

Volum Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat, 2021
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Puntuació document

0

Visites 18
Recomanacions 0

Paraules clau