Draft Torre 170653989-image1.png

L’Observatori de la logística en digital

Enguany, en la Jornada anual que es duu a terme per presentar els indicadors de la logística de l’any anterior, s’ha presentat la digitalització de l’Observatori de la Logística, amb tot el que implica d’aprofitar a molts àmbits una informació molt rellevant ja que és font de referència de dades del sector logístic a Catalunya.

La nova plataforma web de l’Observatori, aquest enllaç us hi porta, permet incorporar una major quantitat d’informació sense comprometre la seva visualització i lectura, adaptant-se als diferents dispositius mòbils.

  • Amb filtres interactius que permeten la personalització de les consultes de forma fàcil i en temps real, per a que els usuaris puguin consultar només aquella informació que els hi sigui de major utilitat.
  • Aquesta interfície, es podrà fer una actualització continuada dels continguts de l’Observatori, i així es podrà oferir, als usuaris, la informació quan estigui disponible.
  • El disseny de la plataforma web s’ha realitzat amb l’objectiu d’oferir una navegació més fluida entre els diferents components de l’Observatori (indicadors, annexos, infografies)
  • S’ha habilitat una bústia de contacte per a sol·licituds d’informació i suggeriments de millora de l’observatori, cosa que dinamitza la interacció amb els usuaris.

Aquesta seria la part superior de les dades associades al primer indicador que apareix a l’Observatori: Pes econòmic del sector logístic.

Draft Torre 170653989-image2-c.png
Back to Top

Informació del document

Acceptat a 29/07/21
Presentat el 29/07/21

llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Puntuació document

0

Visites 3
Recomanacions 0

Compartiu aquest document

Paraules clau