Acabem de publicar al web del Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES), concretament dins de les Actuacions d'R+D+I, dos nous apartats, un és Innovació interna del DTES i l'altre, Ireneu.

Innovació interna del DTES conté totes les pràctiques d'innovació interna que hem recollit des del 2014 fins a la data d'avui. Aquestes pràctiques formàven part de butlletins que ja han estat publicats, i el que pretenem amb aquest nou apartat al web és facilitar-ne l'accessibilitat. També incloem en aquest apartat, informació sobre les jornades d'innovació interna organitzades per la unitat de Recerca i Innovació del DTES.

L'apartat Ireneu pretén informar de la inversió en R+D+I per part del DTES i dels seus ens adscrits, des del 2008 fins el 2017. Les dades que mostrem, estan extretes de l'aplicació corporativa de la Generalitat, IRENEU, que anualment recull les activitats o projectes amb component R+D+I, realitzades pels Departamentsi i ens adscrits. A més, també informem de les aportacions que fa el Departament als centres de recerca què hi te participació.

Redactat de la notícia i més informació

Redactat per: Cristina Gil Riba

Per saber-ne més: Cristina Gil Riba


Back to Top

Informació del document

Publicat a 01/06/18
Acceptat a 01/06/18
Presentat el 01/06/18

Volum Notícies, 2018
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Localització

Puntuació document

0

Visites 70
Recomanacions 0

Compartiu aquest document