Eina web

Les persones usuàries podran cercar al web el títol de transport integrat que més s’ajusti a les seves necessitats i consultar el nombre de zones necessàries per realitzar cada desplaçament.

L’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona va posar en servei, el passat febrer, una nova eina web perquè les persones usuàries del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona puguin cercar i comparar quin és el títol de transport que millor s’adapta a les seves necessitats. Els paràmetres que tindrà en compte la cerca són el nombre de viatges que l’usuari o usuària fa mensualment, les zones que ha de travessar i si són beneficiaris d’alguna condició especial, com poden ser els nens i nenes d’entre 4 a 12 anys (ambdós inclosos), els membres de famílies monoparentals i de famílies nombroses, o les persones en situació d’atur.

El cercador també permet enllaçar ràpidament amb el planificador de rutes “Mou-te” de la Generalitat, on es pot consultar la millor combinació intermodal per desplaçar-se per Catalunya.


Cercador


Opcions

L’eina, disponible al web www.atmcamptarragona.cat disposa de moment de dues opcions:

Cercador de títols: per trobar el títol de transport integrat de l’ATM del Camp de Tarragona que més s’ajusta a les necessitats de mobilitat de cada persona usuària.

En aquesta opció, només cal introduir el nombre de viatges que es fa cada mes, les zones que cal travessar i si es té alguna condició especial. L’eina presenta en pantalla una llista dels títols existents en què s’indica el nom del viatge, el nombre de zones tarifàries, el cost mitjà per viatge, el cost mitjà mensual i el cost total de compra. També inclou una breu descripció de les principals característiques com, per exemple, si és un títol unipersonal o multipersonal, si té limitació horària, si té validesa mensual i si ha de ser carregat en una targeta sense contacte personalitzada.

Comptador de zones: introduint el municipi d’origen i el de destí, l’eina informa del nombre mínim de zones tarifàries que cal travessar per a aquell desplaçament. Aquesta informació està basada en la zonificació del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona i té en compte els principals corredors de transport del territori.

Aquest servei s’ha creat utilitzant la tècnica Responsive Design, que permet adaptar la visualització del contingut segons el terminal des d’on s’estigui fent la consulta, ja sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil.

Un exemple de l’aplicació es pot observar en aquesta imatge, en què també apareixen els diferents paràmetres que es poden seleccionar així com la possibilitat d’endreçar els resultats segons els tipus de costos escollits.


Exemple cerca


Autors

Redactat per: Nacho Miró i Marga Torre . Per saber-ne més: Nacho Miró


Back to Top

Informació del document

Publicat a 01/04/16
Acceptat a 01/04/16
Presentat el 01/04/16

Volum Notícies, 2016
llicència: CC BY-NC-SA license

Descarrega el document

Per descarregar-te el document original, prem el botó:

Tradueix el document

Si desitges traduïr el text a un altre idioma, selecciona'l aquí:

Categories

Eixos temàtics de Territori i Mobilitat

Mobilitat de passatgers

Orientació a l'usuari

Localització

Puntuació document

0

Visites 73
Recomanacions 0

Compartiu aquest document